DOSTAVA PARFEMA

Parfem shop Angel se zasniva na prodaji putem interneta i isporucuje svoje artikle na teritoriji cele Srbije.

Kako poručiti
Naše artikle kupac može poruciti telefonom pozivom na broj:
064-50-75-705

Ovakav način porucivanja je moguc samo u toku radnog vremena. Neko od naših ljubaznih prodavaca uzece Vaše podatke (ime i prezime, adresu, broj telefona...) i dogovoriti se sa Vama oko detalja dostave.

On-line putem
U rubrici gde se nalazi parfem pritiskom na dugme „poru?i sad“ otvorice se strana sa formularom koji treba da se popuni podacima (ime i prezime, adresa na koju ce se isporuciti paket, mesto prebivališta i broj telefona) gde ce Vas nakon obrade podataka i provere da li ima odredjenog artikla neko kontaktirati putem telefona ili e-maila.

Ovakav nacin porucivanja je mogu? od 0-24h svih 365 dana u godini.
Pre slanja naših artikala obavezna je provera putem telefona. Prodavac iz našeg parfem shopa ce Vas pozvati na broj telefona koji ste ostavili pri narucivanju, da bi se potvrdila Vaša kupovina.
Ako broj telefona koji ste dali nije dostupan toga dana ili ne postoji, kupovina ce biti poništena.

Isporuka:
Isporuka parfema se vrši na teritoriji cele Srbije. Naše proizvode isporucuje kurirska služba Aks i sva odgovornost isporuke je njena. Kupac može tražiti od nas broj pošiljke da bi mogao da se raspita i dogovori za ta?no vreme isporuke.

Rok isporuke:

Za porudžbine primljene radnim danom u vreme od 10-15h, rok isporuke je 24h (u retkim slucajevima 48h).
Paket se isporucuje kurirskom službom iskljucivo radnim danom od 8-17h. Porudžbine primljene subotom ili nedeljom zbog rada kurirskih službi šaljemo u ponedeljak (kod Vas stiže u utorak).
Porudžbine primljene za vreme praznika šaljemo prvim radnim danom (kod Vas stiže u roku od 24h od vremena slanja). Pri narucivanju obavezno upišite adresu na kojoj ste tokom vremena predvi?enog za isporuku (od 8-17h).

Cena isporuke:

ISPORUKA JE BESPLATNA!!!

Plaćanje:

Naše proizvode možete platiti pouzecem (u gotovini, prilikom preuzimanja paketa na željenu adresu.
Uplatom na naš racun, gde se porudzbina šalje u roku od 24h cim uplata dospe na naš račun.